Muusikapäeva viktoriin 2024

Loomise kuupäev 10.10.2024

Klassikaraadio kutsus viktoriiniga tähistama 1. oktoobril muusikapäeva ja meie kooli kõige suuremad keelekümblejad (8.a, 8.c ja 9.c klassid) võtsid aktiivselt sellest viktoriinist osa muusikatundides Oksana Meipalu eestvedamisel.

Juba üheteistkümnendat korda korraldab Klassikaraadio rahvusvahelise muusikapäeva puhul muusikaviktoriini. Lõbus ja muusikat täis teadmisteproov avanes Klassikaraadio ja Raadio 4 kodulehtedel 1. oktoobril kell 7 hommikul ja mängida sai südaööni välja. See viktoriin oli hea võimalus muusikapäeva ühiselt tähistada, oma teadmisi proovile panna ja muusikast rõõmu tunda. 12 küsimusest koosnev mälumäng on vastusevariantidega ning loogikat appi võttes või sõpradega koos lahendades on võimalik õigesti vastata ka siis, kui vastust kohe ei tea. Küsimusi oli nii klassika, džässi, folgi kui ka popmuusika vallast. Lahendamisel olid abiks helifailid, fotod ning videoklipid. Küsimused on koostanud Klassikaraadio toimetajad.

Muusikapäeva viktoriini parimate vastajate vahel läksid loosi sel aastal kontserdi- ja teatripiletid, kinopääsmed, heliplaadid ja kultuuriväljaannete aastatellimused.

Viktoriini lahendasid igas vanuses muusikasõbrad üle kogu Eesti. Rekordiliselt osales viktoriinis rohkem kui 4500 inimest. Muusikapäeva viktoriini küsimustele vastas 100 protsenti õigesti 326 osalejat. Parimate vastajate vahel loositi välja auhinnad. Loosiõnn naeratas ka meie muusikaõpetaja Oksanale. Auhinnaks sai ta piletid vokaalansambli The Real Group kontserdile 7. novembril Jõhvi Kontserdimajja.

Palju õnne meie särtsakale muusikaõpetajale suurepärase osalemise eest Klassikaraadio muusikapäeva viktoriinis!

Klassikaraadio muusikapäeva viktoriini kokkuvõte ja õiged vastused on siin: https://klassikaraadio.err.ee/1609464213/muusikapaeva-viktoriini-kokkuvote#klassikaraadiomuusikapaev2024link opens on new page

Viimati muudetud 10.10.2024.