Andekad lapsed Jõhvi Kesklinna koolis särasid kevadkontserdil

Loomise kuupäev 27.05.2024

Jõhvi Kesklinna kooli kevadkontsert on sündmus, mida ootavad kõik – õpilased, õpetajad, vanemad ja kooli sõbrad. Sellel aastal on kontsert eriti eriline, sest lavale astusid meie kooli andekad lapsed, kes on terve aasta jooksul pühendunult harjutanud ja nüüd valmis oma oskusi ja annet näitama.

Kevadkontsert toimus 22. mail kell 17.00 kooli aulas. Kava oli mitmekesine ja kaasahaarav, pakkudes publikule nauditavaid etteasteid tantsudest, lauludest ja luuletustest kuni teatrietendusteni.

Noored tantsijad alustasid kontserti energilise ja meeldejääva etteastega "Sweet dreams". Meie kooli koor tõi kuulajateni emotsionaalse ja liigutava loo "Emake". Poistekoor esitas rõõmsa ja hoogsa laulu "Meistrimehed oleme", mis tõi naeratuse kõigile. (Juhendaja J. Afanassjeva). Teatristuudio "Edelweis" esines etendusega "Lõbusad loomakesed“, mis pakkus palju rõõmu. Seda etendust näitasid meie kõige nooremad 1.abc klassi õpilased. Samuti oli hariv ja lõbus teatrietendus "Kust tulevad juustuaugud?", mida näitasid 2.ab klassi õpilased (Juhendaja T. Laada)

Kevadkontserdil kõlasid meie keelekümblejate esituses imelised lauluviisid kevadest ja südamlikud luuleread emadest, kaunid luuletused kevadest ning isegi uudishimulikust leheussist. Kontserdil osalesid tublid keelekümblejad, kes on valmistunud innukalt ja näitasid laval oma parimat. Kevadehõngulised laulud tõid lavale kevade värskuse ja looduse helisid matkivad laulud andsid kontserdile erilise vürtsi (Muusikaõpetaja O. Meipalu). Tants "Vihm" kujutas kevadvihma ilu, aga noorte tantsijate esitus "Bob" tõi lavale lõbusa meeleolu. Tantsuetendus "Rongijuht“ viis meid kujuteldavale rongisõidule. Ühislaulu "Kevad" VEPA-häältega laulsid kõik esinejad. Lõbus ja energiline tantsuetendus "Juuksuris" lõpetas kontserdi. (Juhendaja T.Bulattšik-Verhovski).

Täname südamest kõiki osalejaid nende imeliste etteastete eest. Erilised tänud juhendajatele ja klassijuhatajatele, kes on pühendunud laste ettevalmistamisele, ning vanematele, kes on oma toetusega palju kaasa aidanud. Suur tänu ka kõikidele külalistele, kes tulid kontserti kuulama ja lastele kaasa elama. Teie kohalolek ja toetus on hindamatud.

Soovime kõigile imelist kevadet ja ootame teid järgmisel aastal jälle meie kevadkontserti nautima!

Viimati muudetud 27.05.2024.